Att se talangen i en annan människa

Här är en bild på min sambo när hon tittar på fastighetsbolaget i Malmös hemsidaMin sambo har alltid varit förtjust i att fixa andras hår så när hon skulle välja gymnasium så var det självklart för henne att hon skulle utbilda sig till frisör. Fyra år senare stod hon som klar frisör, men utan jobb.

Uppmuntran

Hon blev självklart viktigt deprimerad när hon inte lyckades få några jobb när hon nu hade blivit klar med sin utbildning. Men jag visste att hon hade en talang när det gäller att fixa andras hår och självklart så ville jag att hon skulle utnyttja den till fullt. Så jag förslog att hon kanske skulle starta en egen salong. Snacka om att hon blev paff när jag sa det. Men hon tyckte ändå att det var en bra idé och hon bestämde sig för att hon skulle genomföra det.

Som tur var så hade även hennes mamma eget företag så hon fick en hel del tips av henne, och ganska mycket hjälp också. Det enda som hon hade problem med att hitta var en lokal där hon skulle kunna ha sin salong. Då hittade jag ett fastighetsbolag i Malmö som jag föreslog att hon skulle använda sig av, vilket hon också gjorde.

Fastighetsbolaget hjälpte henne med allt som hon skulle komma att behöva inför öppningen av salongen och hon hyr fortfarande utav dem med stor succé.

Jag tycker att det är viktigt att uppmuntra folk till att göra det som de tycker om och därför tycker jag att alla bör uppmuntra sina sambos, syskon, föräldrar, vänner och så vidare. Om din uppmuntran skulle leda någonstans och ni behöver en lokal så kan du gå in på denna hemsidan!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *