Bilverkstad Landskrona – Reperationer

Jag bara älskar min bilverkstad. Inte enbart för att deras anställda är så oerhört charmiga, något jag tror är ett knep för att kvinnor skall lämna in sina bilar oftare, utan för att de verkligen håller sina tidsramar och levererar kvalitetstjänster. De gör helt enkelt ett riktigt bra jobb, och det kan till och med jag utan någon kunskap om bilar se. Det innebär alltså att jag alltid lägger min bil i deras händer när det är dags för någon form av reperationer.

Kan det vara ödet eller bara otur?

Jag vet inte om det är jag som kör som en galning, eller om jag bara har massiv otur, men de utför reperationer på min bil oftare än jag hade önskat. Inte för att det är dem som gör ett dåligt jobb och sedan måste rätta till det, nej. Tyvärr är det inte så. Utan det ena efter det andra spricker på bilen. Lampor, fönster, dörrar och så vidare.

Något man känner till

Det kan ju förstås bero på att jag har en gammal bil och skulle behöva investera i en ny, så kan det ju faktiskt vara, men det kan jag ju ändå inte tänka mig. Jag älskar min bil, jag har haft henne i många år, och jag är inte alls intresserad av att byta. Jag vet ju liksom hur hon fungerar nu, hur hennes humör är och vart hennes dragläge sitter. Ja, jag vet själv hur det låter, men det är svårt att skilja sig från något som man har blivit så van vid. Jag får helt enkelt stå ut med ännu lite reperationer innan det är dags att kasta in handduken.

Läs mer om

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *