Den perfekta presenten

En bild som barnen tog på mig och min man när vi letade presenter på StihlFör en månad sedan så fyllde mig svägerska 40 år. Eftersom att hon nollade så var det självklart att de skulle ha en stor fest för henne.

Jag kan tycka att det är lite jobbigt när något fyller jämnt. Missta mig inte nu, det är jätteroligt så klart och jag älskar att hjälpa folk med sådana saker. Det som jag tycker är svårast är att hitta en passande present. Man vill ju alltid gräva lite djupare i plånboken för att fira ett sådant speciellt tillfälle, och i det här fallet var det ju dessutom extra speciellt med tanke på ett det var en nära släkting. Men sen kommer problemet med vad man ska köpa.

Då föreslog min svärmor att jag skulle åka ner och köpa någonting från Stihl Malmö. Det var ju självklart! Min svägerska älskar ju allting som de har på Stihl och jag hade hört henne tråna efter ett speciellt blått fat i flera månader. Det skulle ju passa helt perfekt!

Så, jag tog cykeln ner till Stihl Malmö för att leta upp detta mycket omtalade fatet. Och när jag hittade det på hyllan nere i affären så förstod jag verkligen varför hon hade tjatat om det så pass länge. Det var helt enastående. Det var nästan så att jag blev lite avundsjuk för att hon skulle få det men inte jag… Men så är livet!

Ett minne för livet

Hennes 40 års fest blev jättelyckad och när hon öppnade presenten med fatet så tror jag att hennes lycka blev total. Det kommer hon nog att leva på i flera år!

Om in också behöver tips på presenter så kan ni gå in på denna hemsidan!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *