Det blir inget gjort utan en container

Titta vad fin fasaden blev på vårt hus, trots lite problem med containernJag och min fru bor i ett väldigt gammalt hus med en taskig fasad som inte har gjorts om sedan huset byggdes. Så förra året bestämde vi oss för att det var dags att fixa till fasaden och lägga puts runt hela huset.

Självklart så var det inget jobb som vi själv kunde utföra så vi var tvungna att hyra in ett företag som gjorde det.

När killarna som skulle göra om vår fasad kom för att börja jobba så upptäckte vi genast ett stort problem; det fanns ingen plats som de kunde slänga de dåvarande plattorna som satt på huset. Tydligen så hade det hela blivit ett stort missförstånd mellan killarna och deras chef och därför hade ingen av de beställt någon container. Då fick vi ett val. Antingen så kunde vi vänta i ytterligare en vecka innan killarna kunde börja sätta igång och de kunde fixa en container, eller så kunde jag och min fru ordna en container till dagen efter och självklart få ersättning för det. Eftersom min frus pappa jobbar med att hyra ut containrar så var det inget svårt val för oss och vi kunde till och med få dit containern efter bara några timmar och killarna kunde börja arbeta direkt.

Till slut blev det ett resultat

Fasaden blev otroligt bra och vi är glada över att vi bestämde oss för att fixa till den. Vi är också väldigt glada över att vi kunde få hit en container så himla snabbt och att renoveringen därför kunde bli klar tidigare. Jag tycker att ni alla ska gå in på denna hemsidan om ni också behöver en container!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *