Det kan vara bra med en receptionist

Om ni vill bli nöjda, använd lediga lokaler UppsalaFör några år sedan startade jag upp ett eget företag med en affäridé som jag hade kommit på under tiden jag gick på gymnasiet. Jag läste entreprenörsskap här i Uppsala, och det var där intresset växte fram.

Idag går det väldigt bra för mitt företag

Från början var det bara jag själv som drev det, nu har det till kommit fem stycken anställda, så företaget har vuxit en del och det känns jätte kul. När jag började jobba med min idé så trodde jag självklart på den, jag hade fått höra från så många olika håll att det var en bra idé att det kändes som att det skulle lyckas, att jag i alla fall skulle gå lite plus. Men företaget har gått bättre än vad jag kunde tro.

Nu har det blivit dags för mig att anställa två personer till, och en av dem ska vara receptionist då det har börjat komma in så mycket samtal nu att jag inte hinner svara på alla. Och det kan även vara bra med en receptionist då det ofta kommer kunder hit och kanske har jag inte tid att prata med dem direkt.

Men för att den nya personalen ska få plats behöver vi hitta nya lokaler

Det är även för att jag vill att vi ska få nya fräscha lokaler med nya fina möbler så att vi ska få en mysigare arbetsmiljö. I uppsala finns det massor med lediga lokaler och vi vill ha en som passar vårt företag bra.

Jag använde mig utav google och sökte efter just ”lediga lokaler Uppsala”, jag hittade ett företag som var precis det jag letade efter. Dem kunde hjälpa mig att hitta den lokalen som skulle passa absolut bäst till vårt företag.

Så ett tips till er om ni letar lediga lokaler i Uppsala, kika in på den här sidan: ledigalokaleruppsala.se

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *