Effektiv Redovisning – Bokföring Malmö

Bokföring MalmöDet här med att starta ett eget företag är precis lika roligt som det verkar men också väldigt mycket mer jobb än jag och min partner i början hade förväntat oss. Varken jag eller Patrik, som jag har företaget med, har någon erfarenhet av saker som administration och vi känner inte heller någon som kan så mycket om bokföring i Malmö som vi kan ta hjälp av.

Det enda verktygen vi har att använda oss av är min mamma som jobbat lite med administration förr och denna hemsidan: http://www.xn--bokfringmalm-7ibi.com/ men det kommer vi ju inte sådär jättelångt med direkt.

Egentligen har vi inte råd att anställa någon som kan göra det åt oss men vi har kommit fram till att det är det enda alternativet vi har förutom att lägga ner hela företaget helt, alla papper måste ju bli rätt från början. Idag lade vi ut en annons på blocket och hoppas att vi hittar någon desperat liten stcokare som kommer godta vårt skamliga erbjudande till lön.

Bara vi hittar någon ambitiös och som kommer tro lika mycket på vår produkt som vi gör så kommer det bli perfekt.

Vi vet ju om att vår produkt (som jag tyvärr inte kommer dela med mig av offentligt här riktigt än) är en vattentät idé men vi vet också att man inte ska förvänta sig någon stor framgång sådär direkt i början så vi tänker ha tålamod och ge produkten den tiden den behöver för att växa i kundernas ögon.

Slutpratat om det, nu ska jag ta ut min vackra flickvän på trerättersmiddag på hennes favoritrestaurang för att kompensera för all tid vi förlorat tillsammans sen jag började sätta all min fokus på företaget. Hon tycker såklart att det är tråkigt men det är inget som lite romantik inte tar hand om.

På återseende!

Läs mer om Bokföring Malmö

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *