Entremattor Helsingborg

Hej på er allihopa!

Innan idag var jag och hälsade på min mormor, hon har precis pensionerat sig och då får man ju lägga manken till och hälsa på lite oftare så att hon inte känner sig så ensam. När vi satt och fikade berättade hon om alla sina planer framåt som hon har laddat upp med för att hålla sig sysselsatt. Det var inget märkligt alls, fixa till i trädgården och sånt där vanligt som jag antar att man gör när man pensionerar sig.

Men sen helt plötsligt trodde jag nästan att min mormor hade fått en liten pensionärskris. Ni vet hur nypensionerade människor kan bli, få för sig saker som inte alls känns som något de vanligtvis skulle göra. Hon hade nämnligen planerat att åka och köpa en entrématta i Helsingborg att ha i stora hallen. Eftersom att min mormor alltid jobbat i butik trodde jag att detta var hennes sätt att känna att hon är kvar på jobbet lite, men det kändes bara som ett konstigt sätt att inte hålla fast vid det på.

Jag ifrågasatte henne direkt, på ett snällt och försiktigt sätt, men hon övetygade faktiskt mig direkt om vilken bra idé det var. Tydligen är det väldigt mycket bättre och slittåligare än andra mattor som man brukar ha hemma så det är ju en hur bra idé som helst med tanke på hur mycket vi kommer springa här hemma nu. Både barn, barnbarn och barnbarnsbarn kommer ju vara där hela tiden. Hon är bra smart hon min mormor.

Eller så var hon bara smart nog att övertala mig att hon inte alls har en pensionärskris. Hon har alltid lyckats prata omkull hela släkten den gamla tanten. Det är lite av hennes specialitet. Och tydligen måste man inte bara ha en sådan utan http://www.entremattorhelsingborg.se/ det enda okej stället att göra det enligt henne, det var mycket viktigt. Haha, pensionärer alltså.

Läs mer om Entremattor Helsingborg

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *