Ett succé

Här är en bild från vår konferens i MalmöFörra året skulle jag ta med företaget på en konferens. Jag var inte säker på var vi skulle åka, men eftersom vi aldrig tidigare varit i Malmö på konferens så tyckte jag att det kunde vara ett bra ställe, och dessutom tänkte jag att det kan inte vara svårt att hitta en bra konferensanläggning.

Lättare sagt än gjort

När jag satte mig ner för att hitta en perfekt konferensanläggning för oss så visade det sig att det var lättare sagt än gjort, och inte för att det inte fanns några anläggningar i Malmö snarare tvärt om, det fanns helt för många! Jag blev verkligen förundrad när jag såg vad det fanns för olika konferensanläggningar. Det fanns allt från strikta affärsinriktade anläggningar till anläggningar där man alltid befinner sig under vatten. Kan ni tänka er?Under vatten! Jag bestämde mig ganska snabbt för att det var lite för extremt för oss men jag hittade något mitt i mellan där det finns bra möjligheter för en bra konferens, men också för roliga aktiviteter.

Vår konferens i Malmö blev verkligen lyckad! Alla mina kollegor tyckte verkligen att det var kul att vi blandade lite seriösa affärer med roliga lekar och sammarbetsövningar.

Jag tycker verkligen att fler borde åka på konferens i Malmö och få vara med om samma roliga stunder som vi var med om när vi var iväg, och dessutom få minst lika många minnen som vi kommer att ha och som vi kommer att spara i resten av våra liv.

Här är hemsidan!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *