Få den mest prisvärda kontorsstädningen i Stockholm

En noggrann lokalvård, som utförs med regelbundna intervaller, ger en trivsam arbetsmiljö, förbättrad hälsa och skapar ett positivt intryck av arbetsplatsen. Utöver detta minskar slitaget på till exempel golven. Det finns även studier som visar att en välorganiserad och ren miljö har en tendens att vidmakthållas, eftersom människor som vistas i en sådan miljö blir mindre benägna att slarva med att upprätthålla den.

När det gäller kontorsstädning i Stockholm, finns det många alternativ att välja mellan. Ett av de bästa och mest prisvärda företagen som tillhandahåller denna tjänst är DS Faculty Management.

Flexibla lösningar för kundens bästa

Beroende på vilken verksamhet som kunden bedriver, kan behovet av lokalvård variera alltifrån dagligen, upp till en gång varannan vecka. DS Faculty Management erbjuder därför flexibla lösningar för att tillmötesgå kundens behov av kontorsstädning i Stockholm. Det är också möjligt för kunden att välja den tidpunkt på dagen då städningen passar bäst.

En representant från DS Faculty Management kan, om så önskas, kostnadsfritt besöka arbetsplatsen, för att tillsammans med kunden i detalj göra upp vad som ska rengöras. Andra möjliga tjänster som kunden då kan ta ställning till är årlig storstädning, fönsterputsning, oljning av trägolv, tvätt av textilier med mera.

Man kan även välja en så kallad miljöstädning, vilket innebär en rengöring av högt placerade detaljer i lokalen, såsom till exempel lysrörsarmaturer, rörledningar, lister och ventilationstrummor. Det är viktigt att man med jämna mellanrum rengör dessa ytor, som normalt inte ses över. Detta framförallt för att bibehålla en hälsosam arbetsmiljö, men också för att besökare och kunder ska få ett positivt intryck av företaget. I denna städning ingår även en noggrann rengöring av kök, dusch och toalett. Dessa utrymmen kan lätt orsaka både otrivsel och hygieniska problem vid en eftersatt skötsel.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *