Fina tyger – Markiser i Stockholm

Persienner framför en vasFina tyger

När man talar om markiser är det lätt att få upp bilden av en lite äldre markis i Stockholm. De slitna, randiga markiser som var populärt att köpa under början av 1980 talet. Sedan tiden när dessa var i ropet har det skett en hel del i fråga om stil och design. Inte minst när det gäller markiser i Stockholm. Den som vill handla markis i Stockholm, kan välja bland en uppsjö färger och stilar. Det går att finna såväl randiga markiser som markiser i underliga tryck eller med starkt kubistiskt uttryck. Valet är helt och hållet upp till den som skall handla markis i Stockholm, men det kan vara svårt att välja ur det enorma utbud som kommit.

Att hitta rätt stil för sin markis i Stockholm är inte helt enkelt. Självklart kan man välja en markis som är acceptabel i alla sammanhang, men för den som vill ha lite mer inspiration och förmedla en känsla med den markis man väljer att köpa, kan det vara lite värre. Man får leta en hel del innan man hittar den markis som är bäst lämpad för den lokal man tänkt ha den till, men när man hittar rätt kan en markis i Stockholm lyfta hela intrycket även om huset i övrigt har förfallit.

Nytt intryck tack vare en markis

Att renovera en fasad kostar pengar och tid. Dock finns det enklare sätt att färglägga och snygga till densamma. Ett sätt som blivit allt mer populärt, är att köpa in markiser som förgyller en i övrigt grå och trist fasad. Det finns en hel del fasader som kan må bra av att få ditsatt en markis i Stockholm och många verkar ha fått upp ögonen för denna möjlighet.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *