Fönster Göteborg – LB & TM Fönster AB

Byggshoppinglördag!

Vi hade planerat en härlig lördag på golfbanan med goda vänner men eftersom SMHI som vanligt hade fel om vädret fick det bli en kort fika på golfklubben för att sedan inse oss besegrade av vädergudarna och återvända hem, golf spelas inte bäst i hagel ;). Istället packade jag och Olle in oss i bilen för att åka till alla dödstråkiga byggvaruhus. Först bar det av till Kållered för Ikea och Byggmax, hittade en ny tvättkorg och beställde material till altanbygget.

Olle skulle såklart käka ikea-korv fast jag avrådde honom och tjatade om hästkött och bajsskandaler. Det är nog inget som stoppar honom när han vill ha korv. Efter Kållered bar det av ner mot Mölndal och LB&TM för att kika på alternativ till nya fönster. Våra gamla drar som sjutton och har börjat ge vika på sina ställen. LB & TM jobbar med PVC fönster som tydligen ska vara det bästa på marknaden, både för miljön och kvalitén. Jag snöade helt in på alla stora golv-till-tak fönster.Men det blir nog ett för stort projekt att sätta in större fönster just nu, vi får nog hålla oss till den storleken vi redan har. Beställde tillslut fem nya PVC fönster till sovrummet och ett till badrummet.

Vi körde hela paketet med leverans och montering vilket känns skönt så kanske vi kan spendera nästa helg med golf istället för fönstermontering. Nu har vi tillslut kommit hem i alla fall efter ett sista stopp på ICA Focus, jag gick lös i delikatessdisken så det här kan nog bli en riktigt smarrig lördagskväll. En flaska rött och nya Johan Falk filmen vankas också efter maten. Hoppas ni får en lika härlig kväll som jag! Kram

Läs mer om Fönster Göteborg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *