Fruktabbonemang i Stockholm

Frukt och grönt kan göra underverk för hälsan. Framförallt innehåller frukt mängder av vitaminer, mineraler och fibrer. Äter man frukt regelbundet mår man bättre, skyddar sig mot sjukdomar och minskar risken för övervikt. Företag kan se till att de anställda främjar sin hälsa och dessutom får en välbehövlig extra dos energi genom att äta mer frukt. En smart idé är då att skaffa ett så kallat fruktabonnemang.

Med ett Fruktabonnemang i Stockholm kan en fruktkorg levereras regelbundet, så att alla kan njuta av naturens läckerheter i fikarummet. Många föredrar veckovisa leveranser, men det kan alltid anpassas efter kundens önskemål.

Leverans i hela landet

Ibland tänker man hålla särskilda evenemang eller möten. Med ett fruktabonnemang i Stockholm från DS Facility Management spelar det ingen roll om en fruktkorg behövs lokalt idag och sedan någonstans i Norrland imorgon. Det är bara att tala om exakt hur mycket frukt man vill ha och vart den ska levereras. Bedriver företaget en verksamhet på flera orter kan det också vara rekommenderat att samordna fruktleveranserna.

DS Facility Management har ett stort utbud av olika fruktkorgar i storlekar från 4 kg till 12 kg. De är flexibla när det gäller anpassning av innehåll och mängd frukt. Just nu är första fruktkorgen gratis och deras fruktabonnemang i Stockholm är utformat som ett löpande avtal med bara en månads uppsägningstid. Alltså finns det inte mycket att förlora.

De anställda kommer att hålla sig friskare och piggare, vilket i sin tur kan minska kostnaderna för sjukfrånvaro. Kort sagt kan ett fruktabonnemang ses som en investering i hälsa och välbefinnande. Att kunna hugga in på saftig frukt i fikarummet är en mycket trevlig känsla och plötsligt blir hela arbetsdagen mer tilltalande. För en relativt försumbar kostnad kan man uppnå positiva effekter för hela företaget.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *