Hyra minibuss Stockholm – AJ Hyrbilar

Jag var tvungen att hyra en minibuss nu i helgen. Eftersom jag aldrig gjort det förr var jag faktiskt något nervös, men företaget jag tog mig till var både serviceinriktade och, ärlig talat, genuint trevliga! Snacka om att bli överraskad.

Visst, en uthyrningsverksamhet är kanske inte en försäljning på samma vis, men de måste ju fortfarande få hyrt ut sina produkter.

Herrn jag träffade lyssnade på min historia, och erbjöd mig den bil som bäst passade mitt ändamål. Jag hyrde min bil under den tid jag behöver den, inte kortare och inte längre. Det var en service som passade mig som handen i handsken, och det är mycket möjligt att jag kommer utnyttja mig av den igen.

Anledningen till min plötsliga inhyrning av bil var föresten en fotbollsturnering som sonen och hans kompisar blivit strandade från. De skulle åka med den gemensamma bussen, men av någon anledning glömde bussen att hämta upp dess sju killarna. Märkligt kan man ju tycka när de utgör nästan halva laget, men ok. Eftersom de var för många för att få plats i vår bil, så var det helt enkelt bara att bege sig till en uthyrningsfirma. Allting löste sig till slut i alla fall. Killarna kom fram, de kom tvåa i turneringen, och alla vara glada och nöjda.

Den enda som inte kommer bli nöjd, det är föraren till bussen som kommer få höra än det ena, än det andra, när jag äntligen får tag på honom. Än så länge har ingen på företaget svarat i telefon, men jag är inte direkt den som ger mig. Nu glömde han ungarna här hemma, men tänk om han hade glömt dem på bortaplan, flera mil hemifrån. Vad hade inte kunnat hända då?

Läs mer om våra fantastiska AJ hyrbilar genom att klicka här!

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *