köpa eller inte köpa

med en vakuummaskin kan du förvara mat i upp till två veckor.Något som för mig känns ganska nytt på markanden, jag vet inte faktiskt inte hur länge det har funnits, är en vakuummaskin för hemma bruk.

Jag vet att det förut har använts på restauranger och liknande men själva maskinen har varit så stor att inte särskilt många skulle kunna ha en i hemmet. Men nu har det tagits fram en vakuummaskin som ska vara perfekt att ha i hemmet.

Några av mina vänner har redan skaffat en vakuummaskin som dem använder väldigt flitigt, men för mig krävdes det lite mer fakta innan jag köpte en, jag hade inte så mycket information om dem.

Jag frågade en av mina vänner om hon kunde berätta om dem och det vill hon så gärna. Vakuummaskiner är bra för att kunna förvara maten längre i kylskåpet, om du vakuumpaketerar din mat kan den hålla i kylskåpet i upp till två veckor.

Två veckor är länge

Om du använder en vakuummaskin kan du laga mer mat på en gång och sen förvara maten längre i kylskåpet, det är bara att ta ut och värma sen går det att äta. Alltså behöver du inte handla lika ofta och det gör att du sparar pengar.

Eftersom att jag har två barn som nästan aldrig kommer hem när maten är klar hade det faktiskt varit perfekt att ha en vakuummaskin då jag får förvara väldigt mycket mat i kylskåpet.

Jag får nog fundera lite till på detta, det är ju ändå en investering man gör och det kostar en del. Kanske få ta mig till en butik så jag kan få känna och klämma lite på vakuummaskin.

Läs mer om vakummaskiner här: vakuummaskin.se

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *