Korsett för en vackra former

En korsett är bland det mest sexiga plagg en kvinna kan äga i sin garderob. Oavsett om hon är gammal, ung, smal eller kurvig, lång eller kort, så kommer en äkta korsett vara den mest attraktiva känsla en man kan uppleva när han håller om henne. Det kommer få henne att känna sig riktigt kvinlig på ett äkta sätt och säker i sitt utseende då självförtroendet ökar.

 

En ordentlig korsett måste ha en riktig knäppning med riktig planshett, inte ett enkelt blixtlås, dock finns det numer riktigt kraftiga dragkedjor som håller bra för de flesta. Det bör finnas minst 8 – 10 skenor och då gärna metallspiralmodell för både stadga och följsamhet, detta för att hålla uppe tyget i korsetten. Snörningen på en korsett skall inte vara ett band i satin utan ett riktigt platt eller rundat bomullsband – ungefär som ett långt skosnöre. Korsetterna finns i läder, satin, juteväv, bomull med broderier och ett antal andra materialval. Korsetterna är så vackra att du kommer vilja bära dem så ofta du har möjlighet till det! Att mysa och älska med en elegant kvinna i sexiga underkläder, är verkligen spännande. Vi rekommenderar våra korsetter för de flesta kvinnor som vill klä sig elegant och även framhäva sin figur, och även som en kittlande upplevelse för deras män. Det finns många bra tips för att se romantisk och sexig ut oavsett när på dygnet det är och något följer nedan:

Sexiga klänningar

Det finns många alternativ för att bära upp en klänningar eller komplettera dess look som att exempelvis bära en korsett under den sexiga klänningen. Detta kommer att minska midjan rejält samtidigt som den ger extra stöd till bysten och ryggen för en elegantare hållning. En viktig sak att komma ihåg är att många korsetter har stödskenor för att skapa stöd, vilket gör att du ej skall välja klänning som också är försedd med skenor av något slag. När du provar korsetter eller underkläder under en balklänning som är axelbandslös är det viktigt att prova olika saker så att bysten får tillräckligt med stöd att inte det som är under syns genom materialet mm. Vi på korsetten.se har ett stort sortiment med korsetter och andra typer av shapewear  sexiga kläder och underkläder och vi i denna onlinebutik fokuserar för närvarande endast på den Nordiska marknaden med huvudpunkt på Sverige.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *