Lediga lokaler i Norrköping

Har ni tänkt på hur en dag som börjar superbra och solig, oftast sluta regnig och tråkig. Det samma brukar egentligen också gälla på andra hållet. Håller ni med mig, eller är det kanske bara jag som känner såhär?

I dag började i alla fall dagen med strålande solsken. Det resulterar självklart i sig själv också i ett stort leende på mina läppar, åtminstone innan jag inser att solen brukar innebära ett tråkigt avslut på dagen. Man skall vara positiv, det är jag mycket väl medeveten om, men ja, man tar ju med sig sina erfarenheter.

Idag skall vi i alla fall runt i Norrköping på lokaljakt. Jag har tänkt flytta min verksamhet här hemifrån garaget, in till en liten lagom lokal i centrum. Eftersom vi också driver en butik på internet tror vi inte att verksamheten kommer bli allt för drabbad av flytten, vilket i sig innebär att ekonomin förhoppningsvis kommer till att överleva. Jag har velat göra den här flytten oerhört länge, men det har känts som att det har varit så oerhört mycket att ta tag i. Jag har skött min internetbutik, men sen har det liksom fattats energi till att sköta resten.

Tills nu då vill säga, nu har jag äntligen tagit mig i kragen, ringt upp en seriös fastighetsförmedlare, och nu är det alltså dags. Det är nervöst och det är pirrigt, och jag vet egentligen inte riktigt hur det här skall gå, men man måste ju i alla fall chansa.

Så ja, det är väl i stort sett så min dag kommer se ut. Jag är jätte spänd och jätte nyfiken på de tre lokaler vi skall titta på, och sen får vi väl helt enkelt se om det ger oss någonting. Håll tummarna!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *