Mitt skrivbord flyttades runt!

Sitter vid mitt skrivbord och funderar på barndomen.Min barndom

Jag kommer ihåg det första alldeles egna rummet som jag fick. När jag var jätte liten så delade jag och min syster rum, men så en dag tyckte våra föräldrar att vi hade blivit för stora för att dela rum sa dom. Men sanningen är att vi flyttade till ett nytt hus där det var möjligt för att oss få ett vars ett rum, har vi fått veta nu på senare dagar.

Jag kommer i alla fall ihåg hur glad jag blev att jag hade fått mitt alldeles egna rum och det bästa jag visste var att ändra om inne på mitt rum hela tiden. Jag klippte ut bilder och texter ifrån tidningar och satte upp på väggarna, som jag bytte ut var varannan dag. Jag ville även möblera om hela tiden, men det fick mina föräldrar hjälpa mig med eftersom jag var alldeles för liten för att kunna flytta på dom tunga möblerna. Vet att det också är viktigt att tänka på hur man lyfter tunga möbler. Blev lite rädd när jag surfade in på denna blogg, där jag läste om olika skador man kan få.

Problem med placering av skrivbord

Och en sak som mina föräldrar tyckte att jag var jätte jobbig med var ett skrivbord som jag ibland hade inne på mitt rum, och det var verkligen bara ibland som det var där inne. Jag flyttade det här skrivbordet in och ut ur mitt rum säkert 10 gånger på ett år.

Ena dagen tyckte jag att det var bra med skrivbord och andra dagen fick jag för mig att jag inte alls kunde ha det på mitt rum, att det inte passade överhuvudtaget.

Så till slut fick mina föräldrar nog och sa att antigen fick jag ha mitt skrivbord och då fick jag ha det på mitt rum, eller så fick jag säga att jag inte ville ha mitt skrivbord och då skulle dom slänga det. Jag valde att ha det, men efter tre månader sa jag själv att vi kunde slänga det. Dock så köpte vi ganska snart ett nytt skrivbord här!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *