Nytt kontor

Mina kollegor ska trivas i den nya lokalenJag jobbar på ett litet företag som ligger i huskvarna. Just nu har vi vårt kontor i en källarlokal, som faktiskt är ganska fräsch för att vara en källare, men läget är inte alls bra.

På 3 år har företaget vuxit från att vara 2 anställda till 10 anställda! Så vi börjar sakta men säkert växa ur den här lokalen. Dessutom har vi börjat få lite kundbesök och vill därför ha en fin lokal och som ligger lite bättre så att det blir lättare för kunderna att ta sig till oss.

Lokalen ska vara ljus och fin.

Vi skulle vilja ha en lokal där det finns 4 kontor med dörr som man kan stänga om sig, och så vill vi ha en större öppen yta där vi kan sätta upp bås. Såklart ska det finnas kök och en liten matsal också. Sen ska det också finnas plats till en liten recepton vid dörren, där det också ska finnas en soffa.

Min chef satte mig på att hitta den bästa lokalen till oss, men jag har varken tid eller lust att springa runt och kolla på lokaler. Men det är ingen annan på företaget heller som har tid till det.

Men jag tyckte det var jätte svårt och visste inte riktigt var jag skulle börja någonstans, men sen började jag med attr googla just ordet ”lokaler huskvarna” och då fick jag upp ett jätte bra resultat. Ett företag som kunde ordna allt åt en, om man bara lämnade sina önskemål till dom.

Jag tog förslaget till min chef som tyckte det var jätte bra, då skulle vi få den perfekta lokalen!

Så ett tips till er om ni behöver en lokal, kolla in den här hemsidan: ledigalokalerhuskvarna.se

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *