Perfekta kontorsstolar

Ett par som har trevligt i sin soffa.Måste bra kontorsstolar kosta mycket?

 

Det är en definitionsfråga och hur man värderar kostnad på sjukdomar och frånvaro. Blir din personal sjuk och kan inte jobba på grund av att de inte sitter på ett korrekt sätt. Den kostnaden är större än den lilla kostnad du lägger extra för att kontorstolen är ergonomisk riktig. Så svaret blir nog att det kostar inte mycket. Man ska nog vända på frågan och säga; Har du råd att låta din personal få arbetsskador på grund av kontorsstolar som inte är bra att sitta i. Arbetsskador kostar mycket och det är viktigt att förebygga detta med bra ergonomi.

Är alla arbetsstolar ergonomiska?

 

Satt och funderade över hur en ergonomisk kontorsstol ska vara utformad. Vad är viktigt att tänka på när man väljer stol? Och varför man ska vara extra kräsen och tålmodig vid val av kontorsstolar. Eftersom man tillbringar så mycket tid i sin stol så måste den vara utformad efter varje individ och om många använder samma stol måste det snabbt, smidigt att ändra inställningar. Om man har en arbetsstol som inte är ergonomisk så finns det risk att man får ont i både axlar, rygg och nacke. Dessa problem får man se upp med så att de inte blir kroniska.

Var hittar man moderna kontorsstolar?

Jag letade lite på nätet och hörde mig för bland mina närmaste vänner och de flesta rekommenderade varmt Ergohuset’s sortiment. De har även en sida med intressant information rörande deras produkter och länk till deras ebutik. Om du vill se och testa produkterna kan du besöka närmaste butik och prata med deras kunniga personal.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *