Proraso – Årets stora fynd bland varumärken med rakprodukter

Att handla rakprodukter av olika slag är något som jag har börjat sysselsätta mig med i tid och otid. Jag måste erkänna att sedan jag fann webbshopen på Shavingroom.se så har jag mycket svårt att behärska mig från att handla. Jag köper hem nya produkter lite väl ofta, mycket för att prova något nytt då jag tröttnar fort. Jag tycker att det är väldigt spännande, men min plånbok blir väl kanske inte lika glad trots att det inte lider av det. Alla rakprodukter är inte direkt billiga, fastän det faktiskt finns riktigt prisvärda produkter. Shavingroom.se har ett mycket noggrant utvalt utbud av produkter från en mängd olika varumärken, och därmed också i alla olika prisklasser. Man kan både köpa lite mer budet varianter och produkter från märken som Mühle, vilka kostar lite extra.

Rakhyvel ifrån prorasoMitt senaste fynd beträffande varumärken är Proraso. Proraso är ett italienskt varumärke som grundades i Florens redan år 1908. Vid denna tidpunkt var Proraso ett kosmetikföretag, men då gurundarens son tog över verksamheten i slutet av 40-talet påbörjades produktionen av rakprodukter istället. Företaget utvecklade då en egen formula innehållande ingrediensen eukalyptusolja, vilken har gått i arv i flera generationer och med andra ord kan ses som synonym för just Proraso.  Produkterna som de tillverkar är mycket prisvärda och stiligt förpackade, vilket har gjort att de uppnått en ganska hög status inom rakningskretsen. De nådde även en hög status för mig kan jag lugnt påstå. Jag älskar mentol- och eukalyptusdoft, vilket gör att Proraso blir en riktig hit hos mig. Jag beställde hem en after shave i form av kräm, och det är kort sagt helt underbar och perfekt för min hy. Jag får vanligtvis en mycket irriterad hud då jag rakar mig med hyvel, men Proraso har verkligen hjälpt mig med det.

Man kan verkligen säga att Proraso blev ett av mina bättre fynd. Som ni förstår har jag haft tid att prova mycket olika produkter i mina dagar. Det är kombinationen av det bra priset, effektiviteten och doften som gör att detta varumärke bara slår helt rätt. Jag fann det på Shavingroom.se, där jag beställer allt annat som jag använder och provar. Denna webbshop är helt outstanding i mina ögon. De väljer ut exakt vilka produkter som de vill erbjuda sina kunder, och de är inte fler än nödvändigt. Det är med en härlig känsla som man klickar hem produkter som man vet har valts ut för att passa marknad och efterfrågan, samt som motsvarar kunniga personers krav på rakprodukter. Jag kan som nämnt inte få nog, och jag lovar att det skulle kunna hända vem som helst. Nu skall jag dock lugna ned mig lite när jag funnit storfavoriten Proraso. Åtminstone då det kommer till aftershave-krämer.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *