prova på något nytt

När jag fick jobbet som personlig assistent i MalmöI dagsläget kan det vara väldigt svårt att hitta ett bra jobb i Malmö, många av de tillgängliga jobben ligger inte ens ute med en annons. Jag har alltid varit ganska noggrann när jag har kollat på jobb annonsen, jag visste ganska bestämt vilka jobb jag kunde tänka mig och vilka jag absolut inte ville ha. Därför har jag aldrig kunnat söka särskilt många, eftersom att de jobben jag ville ha inte dök upp ganska ofta.

Men en dag bestämde jag bara mig för att söka!

Jag tänkte att nu kan inte vara så kräsen längre, jag har gått arbetslös i snart 6 månader så jag har börjat krypa på väggarna här hemma. Jag satt och läste igenom varenda  annons, även de jobben som jag förut inte ens hade kollat på, utan hade bara läst rubriken och bestämt mig för att det inte lät bra.

Jag hittade ett jobb som personlig assistent till en tjej som var något år yngre än mig bara, hon bodde i Malmö, vilket också underlättar då jag har närmre att ta mig dit. Hon behövde hjälp med lite små saker under dagen och så ville hon gärna ha sällskap när hennes föräldrar var på jobbet.

Jag tyckte jobbet lät väldigt roligt, det blir som att umgås med en kompis när vi väl har lärt känna varandra.

Så jag sökte faktiskt jobbet som personlig assistent, och blev överlycklig när jag fick ett mail om att jag hade fått jobbet!

Redan efter första dagen jag hade varit hos tjejen så trivdes jag som fisken i vattnet. Detta var verkligen något för mig mig. Det kunde man inte tro, att jag en dag skulle jobba som personlig assistent i Malmö.

Vill du också bli någons personliga assistent? kika in här: personligassistentmalmö.se

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *