Skydda bostaden i Hägersten med hjälp av solfilm

En förutsättning för att kunna leva normalt är att man kan skärma av sig litegrann från omvärlden – något som under senare år blivit allt svårare i området i och kring Stockholm. I och med att denna stad ständigt växer och expanderar så krävs det lite annorlunda lösningar för att man som privatperson ska slippa se hur människor tittar in i ens bostad – man vill minska sin insyn så att hemmet blir den frizon man behöver för att få lite andrum. Ett av alternativen som kommit fram under senare år och som börjar konkurrera ut persienner är att man istället använder sig av solfilm på sina fönster. Genom att använda solfilm så får man nämligen en möjlighet att själv se ut, samtidigt som man hindrar omvärlden från att se in. Om man här tar ett exempel från en lägenhet i Hägersten som ligger på bottenplan – hur kan då solfilm vara lösningen på hur de boende där kan slippa insynen från grannar och förbipasserande?

Jo, här skulle man förr om åren ha tvingats till att ha sina persienner neddragna under större delen av dygnet och detta ger ju inte direkt det där hemtrevliga intrycket som man vill ha. Familjen i detta hus i Hägersten väljer istället att kontakta ett företag som kommer och installerar solfilm på fönstren. På ett – det som ligger allra mest i farozonen för insyn – så väljer man att sätta solfilm över hela rutan och på de andra så väljer man specialanpassad solfilm som bara täcker hälften.

Det är det som är det fina med just solfilm, att man som kund kan få sin solfilm i Hägersten specialskuren och anpassade efter de behov man har och denna familj i Hägersten hade alltså ett akut problem – det stora fönstret – och några mindre akuta som löstes genom att bara halva kläddes in med solfilm. Skillanden mellan gardiner, persienner och solfilm blir alltså här slående och detta är något som allt fler börjat upptäcka och detta över hela Stockholm och inte bara i Hägersten.

Använd solfilm på din bil i Hägersten

Solfilm är ett smart alternativ även då det gäller bilar. Hur ofta har man inte under en het sommardag satt sig i bilen och svurit över hettan i denna? Genom att sätta solfilm på fönstren så håller man bilen sval och skön och solfilm fungerar även tvärtom under vintern då bilen istället behåller värmen längre. Dessutom – och detta rör främst de som bor i Stockholm och andra städer där bilstölder är relatvit vanliga – så kan solfilm skydda din bil på ett bättre sätt.

Har du här en bil stående i Hägersten där någon slår in din ruta i jakt på bilstereon eller andra värdesaker så kommer denna solfilm att göra det svårare för tjuven att forcera fönstret. Även om han här lyckas så kommer denna solfilm att göra att glaset samlas på ett och samma ställe istället för att spridas runt hela bilen och därför blir det lättare att städa ur denna bil i Hägersten. Detta kan vara värt väldigt mycket i slutändan.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *