Som en liten minisemester

Vänner för livet kan man få om man åker på konferens Jag älskar att åka på konferens i Göteborg, jag gör verkligen det. Det låter kanske som något som jag säger bara därför att, men det är faktiskt så. Med min arbetsplats har jag varit på ett flertal konferenser runt om i landet, alla med varierande resultat och stämning, men varenda gång vi åker på konferens i Göteborg så blir det lyckat. Föredragen blir bra, mötena blir bra, vi är produktiva och får mycket gjort. Det samma gäller maten och underhållningen, allting är bara helt fenomenalt.

Ett helgnöje som vilket annat

Jag tänker kanske inte gå så långt som att jag längtar efter vår nästa konferens i Göteborg, för det är väl kanske inte riktigt sant, men sanningen ligger helt ärlig talat inte så långt ifrån det. Vi har alltid trevligt, vi åker alltid på helgerna, och det finns helt klart sämre sätt att spendera sin lediga tid.

Framförallt för mig som inte direkt gör sådär jätte mycket annars. Att åka iväg med mina arbetskamrater och samtidigt få gratis mat och logi är inte helt fel. När vi sedan dessutom blir lediga mitt i veckan, så är det ju faktiskt så att man kan överleva en helg med cheferna också.

Alla får de dem behöver

Jag vet inte hur ni brukar göra på era arbetsplatser, men vi brukar åka iväg ganska så regelbundet. På så vis kan vi bli uppdaterade om vad som händer längre upp i ledet, få de utbildningar som behövs när det har nyanställts, och knyta band med både nya och gamla kollegor. Det är en situation som helt enkelt inte går att klaga på, hur man än vänder och vrider på saken. Jag hoppas verkligen att ni har en lika bra arbetsplats som vad jag har.

Behöver du knyta nya band på en konferens så tycker jag att du ska gå in på konferensgöteborg.se

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *