Stiga i graderna

Det verkar som att jag nu har fått möjlighet att utvecklas snabbt i det företag jag arbetar för. Vi hade ett samtal för någon dag sedan om vilka personalsatsningar som skulle göras under året och jag har nu fått igenom en utbildning som kommer ge mig stora möjligheter att klättra i verksamheten! Det är inte alltid man får igenom sina förslag på utbildning, men det kan vara bra att försöka så ofta som möjligt verkar det som. Jag har talat om utbildning till medarbetare under lång tid, men det har inte blivit något genomslag förrän nu.

Om allting blir som jag hoppas kommer min utbildning innebära att jag får gå in i ledningen och driva vissa av de projekt jag haft delat ansvar för under åren som gått. Att få en utbildning från företaget skulle annars kunna innebära möjligheter för mig att byta arbetsuppgifter och få lite omväxling i vardagen vilket aldrig känns som någonting dåligt. Tidigare har jag kunnat se effekten av kostsamma personalinvesteringar och man vill ju att den investering man gör skall leda till ökad omsättning och bättre resultat vilket skulle betyda att man får stor möjligheter att påverka och utvecklas. Jag har stor drivkraft vad gäller affärer och tror mig kunna göra skillnad om jag får en chans från ledningen vilket jag nu fått. Det skall bli intressant när min utbildning börjar och jag skall förbereda mig veckan innan för att verkligen kunna tillgodogöra mig den information som kan tänkas komma.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *