Tänk ett steg i förväg

Så här fina blev familjen Nilssons fönster efter fönsterrenoveringenAtt flytta till ett nytt hus är en stor omställning för alla, vare sig man har bott i hus förr eller om man flytta direkt från en liten lägenhet. Man vill flytta alla sakerna på en dag och man ska helst få upp allting samma dag. Men ibland blir det inte som man tänkt sig.

Familjen Nilsson

Familjen Nilsson köpte ett nytt hus i Stockholm med fyra sovrum, två badrum, ett kök, ett vardagsrum och en tillhörande källare. I samma stund som de såg huset så kände dem att dem hade hittat deras drömhus, så dem slog till direkt. Men när dem två månader senare flyttade in i huset så märkte dem att alla fönster på ovanvåningen var nästintill sönder möglade. De var helt oanvändbara och om dem inte hade märkt det då så hade familjen förmodligen bara kunnat bo i huset en månad innan dem hade blivit sjuka av allt mögel.

Familjen var tvungna att ringa in ett företag från Stockholm som kunde hjälpa dem med renoveringen av deras fönster och stommarna. Jag tror att dem allihop kan hålla med om att fönsterrenovering inte är något roligt. Det är dyrt, det är högt ljud, det är kallt. Ja, det är svårt att hitta något positivt i det helt enkelt.

Vad vi vill få fram med den här lilla berättelsen om Familjen Nilsson är att man aldrig kan undersöka fönster för noggrant. Ska du flytta till nytt hus, se till att ta en ordentlig titt på alla fönster och alla ramar. Om du mot all förmodan ändå skulle behöva renovera dina fönster så kan du gå in på fönsterrenoveringstockholm.com för mer hjälp.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *