Utbildningar i samtal

Söker du efter en utbildning i samtal eller behandling? Du är långt ifrån ensam då denna bransch växt stort under åren som gått! För många är det fullt naturligt att boka in samtalsterapi mellan shopping och nöjen som en del av vardagen! Detta var inte situationen för några år sedan och kanske har folk i allmänhet blivit vänligare inställda till att också ta hand om sin hjärna och inte bara sin kropp.

Humanova med flera utbildningsföretag har en lång historik av att utbilda och fortbilda både individer och företag. Man kan inte se någon egentlig trend i kursutbudet annat än att man hela tiden breddar sin portfölj för att kunna tillgodose de många behov som finns hos folk i allmänhet.

Etablera utbildare

När man skall ge sig in i en utbildning som rör terapi och psykologi, är det viktigt att man har klart för sig att det är en resa även för den som går utbildningen! När man börjar gräva i teorier om hur man mår och vad som präglat genom åren, är det inte ovanligt att man själv också får en ny bild av sig själv och vardagen. Det är en av orsakerna till att Humanova och många andra utbildare faktiskt inkluderar terapi som en del av utbildningen! Detta kan också öka förståelsen för den som kommer i egenskap av klient när man sedan är färdig med utbildningen och börjar ta emot kunder till sin mottagning för samtal.

Info om Humanovas utbildningar finns via utbildning.se och naturligtvis också via den egna hemsidan som också har information om gratisaktiviteter som anordnas både i Stockholm och i andra städer.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *