Vi hjälper till med avlopp jour i Malmö

Vi här på Rörjouren i Malmö startade vårt företag år 2003. Vi har 4 verksamhetsområden, vilka är en avloppsakut, värme och sanitet, byggservice samt avfuktning. Du hittar därför de flesta problemlösningar inom samma företag och behöver inte vända dig till flera olika instanser.

Vid skador som måste åtgärdas omedelbart finns vår avlopp jour i Malmö till hands för att rycka ut till dig dygnet runt, alla dagar i veckan. Vi lagar läckande vattenkopplingar, trasiga värmepannor och förhindrar översvämningar som orsakas av avloppsstopp.

I våra servicebilar har vi alla verktyg och de material som behövs för att kunna serva dig. Vi samarbetar med bevakningsföretagen och grossisterna samtliga timmar på dygnet, vilket ger oss möjligheten att hjälpa dig med dina problem innan det har gått för långt.

Det vanligaste problemet som vi hanterar är vattenskador, som varje år kostar 5 miljarder kronor enbart i Sverige. De läckande ledningssystemen för värmen och vattnet samt avloppen är oftast bovarna i detta drama. De stora vattenskadorna och den dåliga ventilationen har en stor negativ påverkan på miljön inomhus och måste alltid åtgärdas akut. Särskilt vattenskador gör att vi måste rycka ut genast, för att begränsa fuktutbredningen. Det är viktigt att vi kan åtgärda skadan i god tid för att kunna minska kostnaderna och undvika följdskador.

Du kan läsa om vår Avlopp jour i Malmö på vår hemsida, där vi beskriver i detalj vilka verksamhetsområden som vi är aktiva inom. Där finner du även adressen till vårt kontor i Malmö och det jourtelefonnummer som du skall ringa för att vi skall kunna komma ut till dig när skadan är framme.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *