Vi hyrde vår konferensutrusning

Konferensutrustning LundDet är en himla tur att företaget vi hyrde vår konferensutrusning av själva kom och plockade ner den.. Jag är inte direkt tekniskt lagd, så kan vi ju säga, och jag tror aldrig jag sett så många sladdar på en och samma gång förut. Det fyllde dock sin funktion, och både ljudet och ljuset var bättre än på någon konferens vi haft tidigare..

Så man skall ju inte klaga..!

Nu är det över i alla fall, och sen får vi helt enkelt se hur länge det dröjer till nästa gång.. Fördelen med att hyra är dels att det inte är speciellt dyrt och dels att vi slippar stuva undan utrustningen någonstans på vårt kontor.. Högtalare tar lite mer plats än vad man kan tänka sig..

Nu är jag hungrig, det är väl kanske dags att få något i magen, men jag vet inte riktigt vad.. Min lunchlåda har fått fötter igen, det är inte första gången denna veckan som det har hänt, men det kommer till en viss gräns och sen orkar man inte bli sur längre.. Jag har en massa andra saker jag måste lägga energi på istället, kanske borde man skaffa en egen mini kyl och sätta inne på kontoret, det hade ju löst problemet i alla fall..!

Men ja, det var väl ungefär allt det jag hade att berätta just nu.. Kanske inte jätte spännande, men om inte annat så har ni lärt er att det finns företag i lund som specialiserar sig på utrustning till konferenser och annat..  Man vet aldrig när den lärdomen kommer vara av nytta…

Kram på er, allihop, och ha en fin dag.. Jag tittat nog in ikväll igen!

Intressant? Klicka här : Konferensutrustning Lund

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *